Etsimme raskaan kaluston myyjää Jyväskylään

Laajennamme toimintaamme Keski-Suomeen ja haemme asiantuntevaa myynnin ammattilaista Jyväskylään vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Työ alkaa
1.3.2017
Sopimus
vakituinen

Tehtävän kuvaus ja vaatimukset

Olet todennäköisesti jo hankkinut kokemusta myynnin saralta, todennut homman omaksesi ja löytänyt oman tyylisi. Löydät asiakkaalle parhaan ratkaisun asiantuntijuutesi avulla. Olet kiinnostunut raskaasta kalustosta ja olet niihin perehtynyt. Sinulla on vähintäänkin BC-kortti ja oma auto käytössäsi.

Olet itsenäinen ja pystyt organisoimaan omaa tekemistäsi – sisäinen yrittäjä kuvaa tapaasi tehdä työtä! Pystyt hoitamaan tilaukset ja tarjoukset tietokoneella.

Työsi on uusien ja käytettyjen kuorma- ja pakettiautojen sekä lisävarusteiden myynti yritysasiakkaille. Uusien autojen puolelta meillä on Ivecon edustus. Haet aktiivisesti kauppaa ja vastaat tulleisiin tarjouspyyntöihin.

Saat hyvän perehdytyksen tuotevalikoimaan ja tehtäviisi. Luotamme työntekijöihimme ja saat itse organisoida työsi joustavan työajan puitteissa. Tuloksen tekeminen korvataan kannustavalla palkkamallilla, joka palkitsee onnistumisesi – kiitos tuloksesta kuuluu sen tekijälle!

Toivomme, että sinulla on vahva näkemys siitä, miksi olisit juuri oikea tyyppi joukkoomme ja osaat itsesi meille myydä. Ole siis rohkeasti yhteydessä!

Hakuaika on päättynyt.