Toimitusehdot

Noudatamme Suomen Suoramarkkinointiliitto ry:n (SSML) Reilun Pelin Sääntöjä, Sähköisen kaupankäynnin sääntöjä sekä kuluttajakaupasta säädettyjä lakeja.

Tuote- ja hintatiedot

Tuotteiden tuote- ja hintatiedot näkyvät kotisivuillamme. Hinnat eivät sisällä postikuluja ellei asiasta ole muuta ilmoitettu. Hintaan lisätään arvonlisävero 24% sekä toimituskulut.

Toimitusaika

Toimitamme tilaukset postiin 1-4 vuorokauden kuluessa tilauksesta.

Toimitustavat ja -maksut

Tilauksen toimitusmaksu ilmoitetaan tilauksen yhteydessä. Tilaukset toimittaa Posti.

Maksutavat

Tilaukset maksetaan sopimuksen mukaan laskulla tai käteismaksulla. Maksutapa sovitaan aina erikseen.

Palautukset

Tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus, joka lasketaan tuotteen vastaanottamisesta.

Palautus on ilmainen kaikilla muilla toimitustavoilla paitsi rahdilla. Rahtitoimituksissa asiakas maksaa palautusrahdin toteutuneiden kulujan mukaan.

Tilauksen peruuttaminen edellyttää, että tuote palautetaa moitteettomassa kunnossa ja palautuksen mukaan liitetään kopio lähetysluettelosta tai laskusta.

Palautusosoite:

Markkinointi Niemi-Korpi Oy
Teollisuustie 22
33960 Pirkkala
info@niemikorpi.com
puh. 040 569 2927

Reklamaatiot

Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

Jos tuote on vaurioitunut kuljetuksessa, tee postikonttorissa heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä meihin.

Virhe tuotteessa

Jos tilaamassanne tuotteessa on materiaali- tai valmistusvirhe, vastaamme tuotteen virheistä myös 30 päivän jälkeenkin. Jos havaitset virheen tuotteessa/tilauksessa ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme.

Force Majeure

Emme vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista. Markkinointi Niemi-Korpi Oy pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan. Tilaajan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Yhteystiedot

Markkinointi Niemi-Korpi Oy
Teollisuustie 22
33960 Pirkkala

info@niemikorpi.com
puh. 040 569 2927