Iveco Daily

Iveco New Daily aivan uudenlainen. Se on täynnä voimaa, mutta yllättää keveydellään, mukavuudellaan ja ajettavuudellaan. Uusi rakenne optimoi Dailyn kantokyvyn. Uudet akselivälit parantavat ajoneuvon dynamiikkaa. Uusi jousitus parantaa suorituskykyä ja painaa vähemmän.

Iveco Daily aivan uudenlainen. Se on täynnä voimaa, mutta yllättää keveydellään, mukavuudellaan ja ajettavuudellaan. Uusi rakenne optimoi Dailyn kantokyvyn. Uudet akselivälit parantavat ajoneuvon dynamiikkaa. Uusi jousitus parantaa suorituskykyä ja painaa vähemmän.

Daily Van on luokkansa monipuolisin ajoneuvo. Uusi Daily sopii useisiin eri tarpeisiin ja lisäksi voit räätälöidä sen vastaamaan täysin liiketoimintasi vaatimuksia.

Daily on koko 40-vuotisen historiansa ajan ottanut edistysaskeleita, joiden ansiosta olosuhteet Dailyn ohjaamossa sekä ajokokemus ovat alan korkeatasoisimmat.

  1. JOPA 10 % POLTTOAINESÄÄSTÖT DAILYN HUIPPUTEHOKKAIDEN OMINAISUUKSIEN ANSIOSTA
  2. JOPA 10 % PIENEMMÄT HUOLTOKUSTANNUKSET
  3. PARASTA SUORITUSKYKYÄ KAIKISSA TEHTÄVISSÄ

8-vaihteisen HI-MATIC-automaattivaihteiston avulla voit ajaa turvallisesti keskittyen liikenteeseen ja ajo-olosuhteisiin. Nauti Daily HI-MATICin suorituskyvystä, tehokkuudesta ja mukavuudesta yhdistettynä IVECOn Natural Power -teknologian kestävyyteen ja alhaisiin kokonaiskäyttökustannuksiin.

Uudistettu Iveco Daily on suunniteltu vastaamaan kaikkia kevyitä kaupallisia kuljetustarpeitasi.

Tutustu lisää alla olevan PDF-esitteen kautta ja tule koeajamaan lähimpään toimipisteeseemme!

New Daily pakettiauto –esite (suomeksi, PDF, päivitetty 02/2024, koko 8,6 Mt)

Tarjouspyyntölomake
Voit valita useamman Ctrl-nappi pohjassa.

Yhteystietosi

Sending