Iveco S-WAY

Kuin toinen kotisi

Täysin uuden ohjaamon, erinomaisen polttoainetehokkuuden sekä edistyneen tekniikan ja liitettävyyden ansiosta IVECO S-WAY on kokonaisvaltainen kuljetusratkaisu, joka on suunniteltu takaamaan kuljettajalle täydelliset ohjaamo-olosuhteet ja omistajalle kilpailukykyä ja kokonaiskäyttökustannuksia hyödyttäviä ratkaisuja.

Se on jokaisen kuljettajan kuorma-auto, sillä se on suunniteltu kuljettajan tarpeita ajatellen. Sen uusi ohjaamo on tilava, eikä siinä ole säästelty mukavuusvarusteissa tai edistyneessä tekniikassa. Se todellakin on kuin toinen kotisi. IVECO S-WAY on liitettävyyttä 100-prosenttisesti hyödyntävä kuorma-auto, joka vie kalustonhallinnan ja ohjaamon olosuhteet uudelle aikakaudelle. Sen edistyneen liitettävyyden ansiosta kuljettajat ovat aina yhteydessä kaluston hallinnoitsijaan, IVECOn asiantuntijatukeen ja jälleenmyyjäverkostoon. Kuljettajat eivät siis koskaan ole yksin tien päällä.

Tutustu lisää alla olevan esitteen kautta ja tule koeajamaan lähimpään toimipisteeseemme! Lue myös Europörssin artikkeli Iveco S-WAY:sta.

IVECO S-Way -esite

Tarjouspyyntölomake
Voit valita useamman Ctrl-nappi pohjassa.

Yhteystietosi

Sending