Saaren Kuljetus Oy vahvisti kuljetuskalustoaan neljällä uudella Ivecolla

Joulukuussa 40 vuotta täyttänyt Saaren Kuljetus Oy on hankki kuljetuskalustoonsa vahvistukseksi neljä uutta Iveco Stralis -kuorma-autoa. Saaret luottavat vahvasti Ivecoon: kaikki edelliset 15 kuorma-autoa ovat myös Ivecoja.

Tällä kertaa kaupat tehtiin neljästä Iveco Stralis AS260S48 -kuorma-autosta varustettuna Piako-konttilaitteilla ja jalkalavakonteilla.

Lauri Saari aloitti Saaren kuljetustaipaleen vuonna 1975. Toisessa polvessa Jukka ja Ilkka ovat jatkaneet menestyksekkäästi työtä kappaletavarakuljetusten puitteissa. Saaren kuljetukset painottuvat lähinnä Helsinki-Turku-Rovaniemi-akselille.

Saaren Kuljetus, Iveco-kuorma-autot
Jälleen kerran kaupanteon kohteeksi valikoitui Iveco ja autojen toimittajaksi Niemi-Korpi Oy. Miika Niemi-Korpi (vas.) luovutti autot Jukka, Ilkka, Pauli ja Jouni Saarelle.

Kustannustehokas Iveco luottomerkkinä

Saaren Kuljetuksella on pitkä historia Iveco-kuorma-autoista ja Niemi-Korpi Oy:n kanssa toimimisesta. Toimitusjohtaja Jukka Saari osti ensimmäisen Ivecon parikymppisenä 90-luvun alussa Esa Niemi-Korvelta.

”Siitä lähtien olemme tehneet kuorma-autokauppoja toisen polven NiemiKorpien kanssa ja homma on toiminut aina moitteetta.”

Iveco on vakuuttanut Saaren Kuljetuksen valitsemaan tämän merkin vuosi toisensa jälkeen.

”Iveco on kustannustehokkain ratkaisu. Meillä on kokemuksia muistakin kuorma-automerkeistä, mutta Iveco on osoittautunut ominaisuuksiensa perusteella parhaaksi autoksi: ajettavuus, kulutus, jne.”

Huolenpitosopimuksilla yli miljoona kilometriä

Saaren Kuljetus ajaa Ivecoillaan noin 1–1,5 miljoonaa kilometriä.

”Hankimme autoillamme huolenpitosopimukset miljoonaan kilometriin saakka.”